Pansion u mjestu Starigrad Paklenica kod Zadra direktno na moru s 16 klimatiziranih soba s kupaonicom, Internetom i vezom za barke

Mjesto: Starigrad Paklenica
Cijena od: 18 Eur

U malom obiteljskom pansionu direktno na moru u Starigradu Paklenici toplo će Vas dočekati srdačni i gostoljubivi domaćini s višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i turizmu. U objektu se nalazi 16 soba, svaka ima vlastitu kupaonicu /tuš+WC/, a dio soba ima terase s pogledom na more ili centar mjesta. Sve sobe ( ** ) opremljene su klima-uređajem, te Wi-Fi. Ručnici i posteljina uključeni su u cijenu. Na raspolaganju Vam stoje 4 dvokrevetne sobe, 10 trokrevetnih soba i 2 četverokrevetne sobe, max. kapacitet 45 osoba. U pansionu se nalazi mirna, prostrana, fleksibilno namještena klimatizirana sala sa 100 sjedećih mjesta u kojoj je moguće organizirati vjenčanja, poslovne ručkove, seminare, godišnjice i ostale obiteljske zabave, uz odličan tim konobara i kuhara koji će zadovoljiti sva Vaša osjetila. S djelomično natkrivene terase restorana pruža se predivan pogled na more i ovdje možete istovremeno uživati u ribljim i mesnim delicijama i nezaboravnim zalascima sunca. Ispred  objekta nalazi se parkiralište za 12 automobila, ali i motore, vez za brodice je ispred pansiona. Iz bogate ponude aktivnog odmora izdvajamo planinarenje ili free climbing u sklopu "Nacionalnog parka Paklenica" speološki izlet u špilju Modrič, kanu ili rafting safari po Zrmanji, brodski izleti ispod starog masleničkog mosta i na rijeku Zrmanju, izlet u Vaganac (adrenalinski park)…ronjenje, jedrenje na dasci, MTB ture. u sklopu Pansiona je škola ronjenja i postrojenje za punjenje boca.
Dođite i sami se uvjerite u kvalitetu smještaja, ljubaznost i profesionalnost vlasnika, bogatu gastronomsku ponudu te šarenu paletu dobro organiziranih aktivnosti za one željne adrenalina i jedinstvenih izazova!

  • Klima uređaj
  • Terasa
  • Pogled na more
  • Internet

Galerija