O nama

Portal Mena d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u posredovanju u iznajmljivanju smještaja i promociji turističke ponude u Hrvatskoj.

Mena d.o.o. nudi iznajmljivačima besplatno oglašavanje turističkih kapaciteta uz proviziju od 10 % za svaku ostvarenu rezervaciju. Usluge koja pruža Mena d.o.o. po svom obujmu ne spadaju u usluge turističke agencije.

Provizija u iznosu od 10 % naplaćuje se zbog prezentiranja i troškova oglašavanja Vaših turističkih kapaciteta na stranom i domaćem tržištu, održavanja stranice i sličnih usluga.

Sistem rada je jednostavan: međusobno javljanje zauzetosti smještajnih jedinica i postavljanje upita o raspoloživosti istih. Mi tražimo goste i primamo upite, odnosno posredujemo između Vas i potencijalnog gosta. Gost, zainteresiran za Vaš objekt, obratit će se nama, a mi kontaktiramo Vas radi provjere popunjenosti termina istog.

Provizija se naplaćuje na sljedeći način: nakon što je gost potvrdio dolazak, uplaćuje na Vaš račun 20 % od ukupnog iznosa. Od tog iznosa Vi nama uplaćujete na naš račun proviziju od 10 %. Preostali iznos od 80 % gost plaća Vama na dan dolaska.

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@mena.hr ili telefona 091/ 797 87 98.

Radujemo se našoj budućoj uspješnoj suradnji.

Mena d.o.o.

 

Mena