Oglašavanje

Mena d.o.o. besplatno će oglasiti Vaše turističke kapacitete na našem portalu uz proviziju od 10 % po svakoj ostvarenoj rezervaciji.

Iznajmljivačima se ne preporuča nerealno povećanje cijena zbog provizije jer će u protivnom biti cjenovno neprihvatljivi gostima i zbog toga nekonkurentni na tržištu.

Sistem rada je jednostavan: mi tražimo goste i primamo upite, odnosno posredujemo između Vas i potencijalnog gosta. Gost, zainteresiran za Vaš objekt, obratit će se nama. Mi provjeravamo telefonskim upitom raspoloživost smještajne jedinice.

Vlasnik smještaja dužan je javljati svaku realiziranu rezervaciju do koje nije došlo našim posredovanjem. Konkretan termin Mena d.o.o. rezervirat će potvrđivanjem rezervacije. Prilikom potvrđivanja rezervacije Mena d.o.o. dostavit će vlasniku smještajne jedinice informacije vezane uz termin dolaska i odlaska, ime gosta i dobne skupine.

Provizija se naplaćuje na sljedeći način: nakon što je gost potvrdio dolazak, uplaćuje na Vaš račun 20 % od ukupnog iznosa. Od tog iznosa Vi nama uplaćujete na naš račun našu proviziju. Preostali iznos od 80 % gost plaća Vama na dan dolaska.

Ukoliko vlasnik smještaja želi promijeniti cijene, obavezan nas je o tome obavijestiti pismeno, e-mailom, faxom ili poštom.

Turistički kapaciteti moraju biti upisani u propisani upisnik pri nadležnom županijskom sudu, a vlasnik za iste mora imati valjano rješenje o udovoljavanju minimalnim uvjetima i rješenje o odobravanju pružanja usluga u domaćinstvu.

Zainteresirani za suradnju, obratite nam se e-mailom ili telefonom: + 385 51 263 617, + 385 91 797 87 98.

Radujemo se suradnji s Vama,

Mena d.o.o.