Apartmani u Hrvatskoj, privatni smještaj blizu mora, Dalmacija, Kvarner, Istra, otoci

Mena

Apartmani u Hrvatskoj, privatni smještaj blizu mora, Dalmacija, Kvarner, Istra, otoci.

Katalog privatnog smještaja u Hrvatskoj po prihvatljivim cijenama. Apartmani s pogledom na more, vile s bazenom i kuće za odmor za najam blizu plaže. Gostima nudimo jednosobne, dvosobne, trosobne apartmane s pogledom na more na Kvarneru, u Sjevernoj, Srednjoj i Južnoj Dalmaciji i Istri te na otocima. U ponudi su i objekti s više smještajnih jedinica za veće grupe do 25-30 osoba.
Samo neka od mjesta koje obuhvaćaju ponudu su: Crikvenica, Dramalj, Novi Vinodolski, otok Krk, Banjol i Palit na otoku Rabu, Ljubač, Privlaka, Rtina Miočići, Rtina Miletići, Ražanac, Posedarje, Sv. Filip i Jakov, Vinjerac, Nin u okolici Zadra, Škrip i Postira na otoku Braču, Okrug Gornji na Čiovu, Trogir, Mlini kod Dubrovnika…

Rezervirati se može telefonom, putem online formulara ili emailom.

*** Iznajmljivačima privatnog smještaja na našim internet stranicama nudimo mogućnost besplatnog oglašavanja. ***
Vlasnicima turističkih kapaciteta zainteresiranim za prezentaciju putem našeg web-kataloga koji je dostupan na nekoliko svjetskih jezika za sva pitanja vezana uz moguću suradnju stojimo na raspolaganju te nam se mogu slobodno obratiti putem e-maila na info@mena.hr ili telefona 091/797-87-98.