Smještaj s bazenom blizu mora za četveročlanu obitelj (2+2), Rtina Stošići kod Paškog mosta

Mjesto: Rtina Stošići

Pošaljite upit

Opis smještaja

Planirate li ljetovanje u Sjevernoj Dalmaciji i tražite smještaj za 4 osobe blizu mora, ovaj jednosobni apartman s bazenom u zadarskoj okolici je pravo rješenje za Vas. Smješten gotovo direktno na moru u mjestu Rtina Stošići nedaleko Ražanca. Apartman ima površinu od 45 m² i nalazi se u prizemlju. Sastoji se bračne sobe, kuhinje s dnevnim boravkom u kojem se nalazi kauč na razvlačenje, kupaonice s tuš-kadom i terase. Kuhinja je opremljena stolom i stolicama, štednjakom, hladnjakom s zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom.
Uz kuću je veliki besplatni parking. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dogovor s vlasnikom objekta, mogući su dodatni troškovi. Tu su i televizor ravnog ekrana sa satelitskim prijemom, WiFi i klima uređaj. Posteljina i ručnici su uključeni. Po korištenju perilice rublja naplaćuje se 4,00 €, prašak je uključen u cijenu. Bazen, tuš i roštilj stoje na raspolaganju za zajedničku upotrebu s gostima koji borave u objektu u ostale tri smještajne jedinice.
Udaljenost do kafića je 50 m, a do restorana oko 1500 m. Na udaljenosti od 2 km naći ćete trgovinu i bankomat te više ugostiteljskih objekata. 6 km od pošte, ljekarne, liječničke ambulante i velikog trgovačkog centra, u Ražancu. Udaljenost od zračne luke je 30 km.